(Company No. LLP0000240-LPG) (AT) telah diwujudkan bertujuan untuk menawarkan perkhidmatan konsultasi setiausaha dan pengurusan syarikat.

AT  pada masa kini memiliki lebih 100 klien dibawah pengurusan kami yang menawarkan pelbagai rangkaian merangkumi perkhidmatan seperti setiausaha korporat , perakaunan , cukai , nasihat am perniagaan , dan juga permohonan lesen melalui pihak berkuasa tempatan.

Selain dari perkhidmatan di atas , AT juga akan membantu dan memberi khidmat nasihat kepada klien terutamanya kepada mereka yang baru berjinak di dalam bidang pengurusan korperat dan bidang-bidang lain yang berkaitan.

AT¬† disokong oleh kumpulan pengurusan yang kukuh dan professional , memiliki pengalaman dan juga pengetahuan yang luas di dalam bidang masing-masing. Dengan memiliki kumpulan pengurusan yang kukuh dan staff ¬†sokongan yang proaktif , kami amat yakin yang kami mampu untuk memberi perkhidmatan kepada klien kami secara effektif ditambah dengan ‘value-added’ servis yang mampu membantu klien-klien kami.

Lembaga-Hasil-Dalam-Negeri-Inland-Revenue-Board-LHDNMAICSA-The-Malaysian-Institute-of-Chartered-Secretaries-and-AdministratorsKastams-Malaysia-Royal-Customs-MalaysiaCtim-Chartered-Tax-Institute-of-Malaysia

Suruhanjaya-Syariakt-Malaysia-SSMMIA-Malaysian-Institute-of-Accountants